Gå på mässa i jurdik

Juristkonferenser kan tyckas vara till synes relativt stela då svensk lag inte är ett skrattande ärende, men så är inte. På just denna konferens så ör det vanligt att man tar med sig sin familj, Om det däremot handlar om att hålla i en mässa inom ämnet juridik så ör det betydligt mer uppställt och det är då man måste lära sig hur man ska passa in samtidigt som man sticker ut. Alltså ingen lätt sak alltså.

juristens vågskål

För de flesta som tänker på juridik ser en dyster advokat i kostym, men juridik innefattar så många ämnen och inriktningar att det inte går att benämna i ett begrepp egentligen. Det finns de som sysslar med journalistisk juridik och håller koll på rättväsendet och frågor som kan tyckas vara intressant. Det finns flera inriktningar som är verksamma inom juridik exempelvis finns det flertalet fackförbund även för de som dagligen jobbar med frågor om rätt och fel. I gruppen yrkesverksamma finns advokater, domare, journalister, åklagare och organisationsjurist och många fler grupper in både privata och offentliga sektorn. Det positiva med en mässa är att alla dessa grupper får träffas och nya idéer om arbetsplatser, arbetssätt och liknande kan cirkulera.

Syns som mässbesökare

Viktigt är att synas för att få besökare till just din mässmonter och detta gör man genom att ta fram sitt rätta utseende med hjälp av Storbildsfabriken. En monter lockar besökare med hjälp av en snygg design, det kan vara rätt storlek på en banner eller en rollup frpn http://storbildsfabriken.se/produkter/rollups/ som får en person att styra kos mot just ert område. Många satsar på godis och liknande och det är alltid en fin detalj men just såhär är det alltid viktigast att ge bra och mycket information. Det viktigaste är att ha en monter där man får korrekt och tydlig information om vad ni söker, vill prata om eller informera om.