Få hjälp genom hela rättsprocessen

Vem som helst kan anmäla en annan människa för brott, och om inte förundersökningen läggs ner så behöver du få tag på en brottsmålsadvokat som hjälper dig. Om du är anmäld för ett brott så har du rätt till hjälp av en brottsmålsadvokat som jobbar för dig.

Brottsmålsadvokaten jobbar för dig, och är med dig genom hela processen: från polisförhör och häktesförhandling till rättegång. De ser till att både förundersökning och framställda bevis är väl underbyggda samt kan, om det behövs, även göra en egen undersökning för att ta reda på om det som du blivit anmäld för verkligen kan stämma. Brottsmålsadvokaten representerar dig, och förbereder dig alltid inför nästa steg i rättsprocessen. De står vid din sida, och ger dig råd genom hela rättsprocessen. De kan svara på alla dina frågor, och du ska kunna känna dig trygg i deras kompetens.

Trygg genom hela rättsprocessen

Det är viktigt att du väljer en engagerad och erfaren advokat eftersom deras engagemang för dig kan göra stor skillnad, vare sig du har blivit dömd för ett skattebrott, ett bokföringsbrott eller nåt annat brott svenskt ekobrott. De vet vart de ska leta efter detaljerna som kan ändra utgången på ett brottsmål för en bra advokat är kreativ och analytisk, och om du blivit tilldelad eller valt rätt person så märker du på en gång att de jobbar för dig och inte polisen.

Välj rätt brottsmålsadvokat

Du har rätt att bli tilldelad en advokat, men du har även rätt att välja en själv. Om du inte känner dig trygg och välrepresenterad, säg till att du vill byta advokat. Du förtjänar någon som jobbar för dig. Med rätt representation vid din sida så kan du känna dig trygg genom hela rättsprocessen.